Життя для Бога — єдине, що має значення

Життя для Бога — єдине, що має значення

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

…Вони нерозумно самі себе міряють собою, і рівняють з собою себе. – 2 до Коринтян 10:12

Безперечно, щоб іти за Богом, замість слідувати за натовпом, потрібно бути неабиякою сміливою людиною. Коли ви аж надмір турбуєтеся, як про вас подумають інші люди, це завдає вам тільки болю, приносить розчарування й марноту. Хоча всім нам подобається, коли люди мають про нас добру думку, однак, просто неможливо постійно для всіх бути хорошим.

Зазвичай у Божому Царстві потрібно бути готовими щось втратити, перш ніж здобути бажане чи омріяне. Це означає, що доведеться навчитися не порівнювати себе зі стандартами й очікуваннями інших людей, а почати жити винятково для Бога. Ваші справжні друзі допоможуть вам стати тими, ким Бог вас бачить і хоче зробити. Вони ніколи не засудять вас, що йдете за Божим покликанням для вашого життя. Щирі друзі підбадьорюватимуть вас і постійно заохочуватимуть віддати Богові перше місце у вашому житті. Та, попри все, пам’ятайте: навіть якщо всі відвернуться від вас, Бог обіцяє ніколи вас не залишити й не покинути.

Життя стає надто складним, незрозумілим і сумним, коли ми намагаємося одночасно догодити Богові й людям. Годі вже порівнювати себе з іншими, турбуючись, що про вас подумають або скажуть люди. Радісно живіть для Бога й не бійтеся бути тими, ким Він вас створив.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я приймаю рішення просто зараз жити тільки для Тебе. Якщо я житиму, намагаючись відповідати стандартам й очікуванням інших людей, то це нікуди мене не приведе. Ти — єдиний, хто має для мене значення, і я хочу бути людиною, якою Ти мене створив.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon