Upoznaj Riječ za sebe

Upoznaj Riječ za sebe

„Dječaci, pišem vama jer ste upoznali Oca. Oci, pišem vama jer ste upoznali onoga koji je od početka. Mladići, pišem vama jer ste pobijedili Zloga.“ – 1. Ivanova 2:14

Ako se pitaš zašto se uvijek čini kao da si pod nečim – ideš od jednog do drugog problema – a nemaš pobjedu u svom životu, možda ćeš morati provesti više vremena u Riječi.

Mnogi vjernici idu u crkvu svaki tjedan kako bi poslušali nekog drugog kako im propovijeda Riječ, a oni sami ne poznaju Riječ. Ako želiš živjeti u pobjedi, daj Božjoj Riječi prioritet u tvom svakodnevnom životu. Praktično govoreći, mogao bi ispovijedati Riječ dok se ujutro spremaš ili slušati neku propovijed ili slavljenje na putu do posla. Možda možeš koristiti pauzu za ručak da pročitaš nešto iz Biblije ili odeš u kratku šetnju i moliš se.

Ovo su samo neke od ideja za integriranje Božje riječi u tvoj život. Učini onako kako tebi najbolje odgovara kako bi bio siguran da slijediš Njegovu istinu ustrajno i kontinuirano. Božja Riječ postavljena kao prioritet u tvom životu će promijeniti tvoj život.

Molitva:

Gospodine, želim u potpunosti integrirati Tvoju Riječ u moj život. Ne želim samo slušati druge kako propovijedaju jednom tjedno, želim je poznavati za sebe. Vodi me i pokaži mi put kako dosljedno slijediti Tvoju Riječ.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon