Odluči ići dalje

Odluči ići dalje

„Vama pak, braćo, neka ne dodija činiti dobro.“ – 2. Solunjanima 3: 13

Svi se moramo suočiti s razočaranjem nekad u životu. Ni jednoj osobi se u životu nije dogodilo baš sve što želi i onako kako očekuje. Kad stvari ne napreduju ili ne odvijaju se kako smo planirali, mi se razočaramo. To je normalno. Nema ništa loše u tome da se osjećaš razočarano. Ali moramo znati što učiniti s tim osjećajem ili će preći u nešto ozbiljnije.

U svijetu ne možemo živjeti a da ne doživimo razočaranje, ali u Isusu se uvijek možemo kretati prema naprijed – prema cilju! Apostol Pavao je rekao da jedna od važnih lekcija koje je naučio – zaboraviti ono što je iza, a ispružiti se prema onom što je naprijed! (Filipljanima 3: 13-14)

Kad se razočaramo, odmah svoj fokus stavimo na stvari koje su ispred nas. Pustimo razloge za razočaranja i pritisnemo prema onome što Bog ima za nas. Dobivamo novu viziju, plan, ideju, novi pogled, novi način razmišljanja i na to usmjerimo naš fokus. Odlučujemo ići dalje!


Svaki dan je potpuno novi početak! Možemo biti slobodni od jučerašnjih razočaranja i pružiti Bogu priliku da učini nešto predivno za nas danas!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon