Bog razumije

„Velik je naš Gospodin i silna mu je moć, Njegova je razboritost neizmjerna.“ – Psalam 147:5

Mislim da nisam baš mnogo elokventna, a možda ni ti ne misliš da je tvoj način komuniciranja sofisticiran. Više se ne brinem zbog načina na koji zvučim kad razgovaram s Bogom. Jednostavno kažem Gospodinu što mi je na srcu – i to kažem onako kako jest – obično, jednostavno i neposredno. Tako razgovaram i s mužem; to je način na koji razgovaram i s djecom, s ljudima s kojima radim, pa tako razgovaram i s Bogom i On tako razgovara sa mnom.

Ne pokušavam Ga impresionirati; pokušavam svoje srce podijeliti Njemu – i to mogu najbolje učiniti kad sam jednostavno ono tko jesam.

Bog nas je stvorio takvima kakvi smo, pa Mu trebamo pristupiti bez pretvaranja i bez razmišljanja da trebamo zvučati na određen način da bi nas On čuo. Sve dok smo iskreni, On će nas čuti. Čak ako i postoji nešto u našem srcu što se ne može riječima iskazati, On i dalje čuje i razumije o čemu se radi. Srce koje je upravljeno k Njemu je dragocjeno u Njegovim očima i On čuje i riječi koje se ne mogu ni izgovoriti. Ponekad smo previše povrijeđeni da bismo molili i sve što možemo je duboko udahnuti ili jecati – Bog čak i to razumije.

Danas se možeš utješiti znajući da Bog razumije i sluša sve što Mu kažeš.

BOŽJA RIJEČ ZA TEBE DANAS:

Bog voli autentičnost; budi ono tko jesi dok moliš.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon