Božje riječi se slažu s Njegovom pisanom Riječju.

„U srce pohranih riječ Tvoju da protiv Tebe ne sagriješim.“ – Psalam 119:11

Jednom sam sjela zapisati neke bilješke za knjigu i osjetila sam kako mi Gospodin govori: „Uzmi par minuta i čekaj na mene.“ Ja sam čekala neko kratko vrijeme i zatim počela telefonirati. Gospodin je nježno rekao: „Nisam ti rekao da telefoniraš; rekao sam ti da čekaš.“ Moja želja da nešto učinim nije bila neobična; većini ljudi je teško biti miran i čekati nekoga ili nešto, ili čak i Boga.

Nakon što sam se utišala i pričekala neko vrijeme, Gospodin mi je počeo govoriti o anđelima – nešto što zasigurno nisam očekivala. Potaknuo me da potražim nekoliko stihova, a završila sam s proučavanjem Biblije o snazi ​​i prisutnosti anđela. Bog ima razloge za sve što čini i vjerujem da je želio da budem svjesnija anđela koji rade za mene – o čemu nisam dugo, dugo razmišljala.

Možeš se pitati kako sam sa sigurnošću znala da mi Bog govori i da čitava stvar oko anđela nije nešto što sam sama izmislila. Odgovor je da sam imala mir oko onoga što sam čula. Osjećala sam se ‘ispravno’ u meni. Moj duh je to potvrdio kao poruku od Gospodina, a ono što sam čula, slagalo se s Božjom Riječi.

Bilo je drugih slučajeva da sam čekala Boga i čula sličan glas, ali intuitivno sam znala da to nije Božji glas. Moramo spoznati Boga kroz Njegovu Riječ da bismo sigurno znali kada nam govori i kad ne.

BOŽJA RIJEČ ZA TEBE DANAS:

Proučavaj Božju Riječ kako bi znao raspoznati Njegov glas.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon