Budi Božiji glasnik

Budi Božiji glasnik

„Tko uistinu hoće ljubiti život i iskusiti sretne dane, neka sustegne jezik svoj od zla i usne svoje od zavodljivih riječi.“ —1. Petrova 3:10

Ako shvaćaš snagu riječi koje izgovaraš, to će promijeniti tijek tvog života! Tvoja usta su moćno oružje ili za Boga ili za neprijatelja. Drugim riječima, možeš ili govoriti pozitivno, podižući, ohrabrujući stvari u postojanje u svom životu ili proizvesti negativne, sumorne i obeshrabrujuće stvari.

Ne vjerujem da itko od nas želi biti glasnik za neprijatelja. Činjenica je da se jezik može koristiti za izgovaranje blagoslova ili prokletstva, ne samo u našim životima, već i u životima drugih. Vidjela sam to i u vlastitom životu.

Bilo je dana kada bih gotovo sve što bih rekla bilo negativno.

Duh Sveti me je naučio kako koristiti kreativnu silu Riječi Božje. Naučila sam kako govoriti planinama radije nego o planinama u mom životu. Naučila sam primijeniti istinu Njegove Riječi u mojim okolnostima i s vremenom sam počela vidjeti pozitivne i trajne rezultate.

Usta su poput olovke, a srce je poput bilježnice. Kada izgovaraš nešto iznova i iznova, to ulazi unutar tebe i to postaješ. To više nije nešto što moraš pokušavati, to je ono što jesi.

Radije bih bila glasnik za Boga, nego za neprijatelja. Želim govoriti Njegovu istinu i uživati ​​u mom životu.

U 1. Petrovoj 3:10 piše – tko uistinu hoće ljubiti život i iskusiti sretne dane, neka sustegne jezik svoj od zla i usne svoje od zavodljivih riječi.

Želiš li uživati ​​u životu? Onda upotrijebi usta da izgovaraš stvari od Boga u svoj život!


Molitva

Gospodine, znam da su moja usta moćno oružje koje se može koristiti za Tebe ili za neprijatelja. Predajem Ti svoja usta. Pokaži mi kako izgovarati Tvoju istinu u moj život i u živote drugih.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon