Iscjeljenje Povrijeđenih Emocija

Iscjeljenje povrijeđenih emocija

„Duh Jahve Gospoda na meni je, jer me Jahve pomaza, posla me da radosnu vijest donesem ubogima, da iscijelim srca slomljena; da zarobljenima navijestim slobodu i oslobođenje sužnjevima.“ – Izaija 61:1

Emocionalno iscjeljenje je važna tema jer je naš unutarnji život puno važniji od vanjskog. Rimljanima 14:17 nam daje do znanja da Božje kraljevstvo nije jelo i piće (ne izvanjske stvari), već je pravednost, mir i radost u Duhu Svetom (nutarnje stvari). Također, Luka 17:21 kaže da je kraljevstvo Božje u nama.

Zbog zlostavljanja koje sam pretrpjela u djetinjstvu, dugo sam bio ’emocionalni zatvorenik’, ali Bog me je iscijelio i transformirao svojom ljubavlju. Učinit će isto to za tebe!

U Izaiji 61, Gospodin je rekao da je došao izliječiti slomljena srca. Vjerujem da to znači iscijeliti slomljene iznutra, zgnječene i ranjene. Isus te želi izbaviti iz emocionalne pustoši i dovesti do mjesta zdravlja, cjelovitosti i blizine Bogu. Zazovi Ga u svako područje tvog srca i duše, i dopusti da posao iscjeljenja započne!


Bog će te dočekati bez obzira gdje se nalaziš i dovesti tamo gdje trebaš biti.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon