Bog je naš izvor, a ne svijet

Bog je naš izvor, a ne svijet

„A onaj koji pribavlja sjeme sijaču i kruh za jelo, neka i pribavi i umnoži sjeme vaše i poveća rodove pravednosti vaše.“ – 2. Korinćanima 9:10

Božji financijski sustav nije poput svjetskog sustava. Bez obzira na to što se događa oko nas, ne moramo biti uplašeni jer nas Bog voli. Iako su svjetski financijski sustavi često nestabilni, ljubav Božja se nikada ne mijenja i ostaje naš čvrsti temelj u životu. Možemo imati pouzdanje da bez obzira što nam se događa, Bog nam želi pomoći čak i u našim jednostavnim svakodnevnim potrebama.

U 2. Korinćanima 9:10 je naglašeno da će Bog providjeti za naše potrebe i dati nam kruh za jelo.

Bog je onaj koji opskrbljuje naše potrebe. Naši poslovi nisu naš izvor – Bog jest, pa zato kad poslovi i ušteđevina nestanu, ne moramo očajavati jer Bog nije ograničen. On se može pobrinuti za nas na drugi način – na način na koji mi nismo mogli ni zamisliti ili shvatiti. Biblija nas uči u Mateju 6:26 da ako se Bog brine za ptice, pobrinut će se i za nas. Vjeruješ li u to?


Molitva

Bože, hvala Ti što si vjeran i pouzdan izvor i pružio si mi sve što mi treba. Bez obzira što mi se trenutno događa, oslanjam se na Tebe jer samo Ti možeš ispuniti moje potrebe.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon