Božja ljubav je veća

Božja ljubav je veća

„ Ni visina, ni dubina, ni ikoji drugi stvor neće nas moći rastaviti od ljubavi Božje koja je u Kristu Isusu Gospodinu našemu.“ – Rimljanima 8:39

Zlostavljati znači “zloupotrebljavati, nepravilno koristiti, upotrijebiti ili koristiti, ozlijediti maltretiranjem“.

Učinci zlostavljanja mogu biti pogubni i dugotrajni. Mnogi ljudi se nikad ne oporave od toga. Postoje različiti oblici zlostavljanja: seksualno, verbalno, fizički. Bez obzira o kojem se obliku radi, rezultati su uvijek strašni. Ono vas želi spriječiti da pravilno funkcionirate i onemogućiti vam primanje Božje ljubavi i doživljaja pravednosti, mira i radosti Božjeg kraljevstva.

Razumijem ovo iz prve ruke zato što sam to doživjela u djetinjstvu. Zahvaljujući Bogu, ne poznajem samo silu zlostavljanja, nego poznajem i veću silu Božje ljubavi. Zato što je Bog ljubav, moja prošlost više nema utjecaj na moju budućnost.

Ako ste bili zlostavljani, danas shvatite da vas Bog voli. Ništa vas ne može odvojiti od Njegove ljubavi. On je za vas stvorio put koji vodi u slobodu od prošlosti, tako da možete živjeti u Božjim savršenim planovima koje ima za nas.
S Isusom postoji nada i novi život. Hoćete li primiti Njegovu ljubav danas?


Molitva

Bože, ne želim dozvoliti da me bilo što iz prošlosti odvoji od Tvojih planova i svrhe za moj život. Danas me preplavi svojom ljubavlju da bih mogao iskusiti Tvoje iscjeljenje i slobodu od zlostavljanja.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon