Jednostavnost milosti

Jednostavnost milosti

„Ali milošću Božjom jesam što jesam i njegova milost prema meni ne bijaše zaludna; štoviše, trudio sam se više nego svi oni – ali ne ja, nego milost Božja sa mnom.“ – 1 Korinćanima 15:10

Ne postoji ništa moćnije od Božje milosti. Na njoj se temelji sve u Bibliji – spasenje, ispunjenje Duhom Svetim, Božja blizina i svaka pobjeda u našem životu. Bez milosti nismo ništa, nemamo ništa, ne možemo ništa.

Milost Božja nije komplicirana ili zbunjujuća. Zapravo je tako jednostavna da mnogima od nas promiče njezino pravo značenje i na kraju svoj život učinimo nevjerojatno složenim. Znam da ja jesam.

Čitajući Božju Riječ, neprestano sam uviđala potrebu za promjenama u svom životu, ali nisam znala da bi milost Božja mogla donijeti te promjene. Nisam znala kako dopustiti Duhu Svetom ispuniti moj život i učiniti da se te stvari događaju. Tako sam pokušala u svojoj snazi promijeniti sebe i sve drugo u svom životu. Rezultati su otišli još dalje od frustracije i postali emocionalno destruktivni.

Kad sam otkrila Božju milost, shvatila sam da će mi Njegova snaga omogućiti da s lakoćom radim ono što nikada nisam mogla sama. Promijenila je moj život, pa može i tvoj.

Neka sve što radiš u životu bude ‘po milosti kroz vjeru’, i živjet ćeš u miru i s radošću!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon