Neka rijeka teče

Neka rijeka teče

„A u posljednji, veliki dan blagdana Isus je stajao i vikao govoreći: “Ako je tko žedan, neka dođe k meni i neka pije!“ – Ivan 7:37

Duh Sveti živi i prebiva u duhu vjernika Isusa Krista. On je rijeka života unutar nas. Ova rijeka je divan dar koji nam je Bog dao i koji teče s dobrim zdravljem, pozitivnim pogledom na život i s velikodušnim i praštajućim stavom.

Ipak, mnogi ljudi dopuste da se njihova rijeka zaustavi. Oni su uvijek obeshrabreni, i što god da rade, nikako da se trgnu. Znaš li nekoga tko živi ovako? Ili možda zvuči kao tvoj život?

Sve dok ne pročistiš i ne odčepiš tu rijeku, sve u životu će ti djelovati teško, razočaravajuće i prazno. U takvom stanju ne možeš okusiti živu vodu koja ispunjava i zadovoljava kao ništa drugo.

Danas odluči da ćeš prestati trošiti život u borbi i probijanju kroz blato na svakom koraku. Traži od Boga da ti pomogne očistiti sve ostatke. On će ti pokazati što blokira tok vode života i pokazat će ti kako se toga riješiti. Tada uživaj u bujici žive vode koja u potpunosti ispunjava!


Molitva

Bože, želim da Tvoja rijeka žive vode teče u meni. Pokaži mi sve ono što je blokira i pomozi mi to očistiti.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon