Nema više nesigurnosti

Nema više nesigurnosti

„Nek’ se uzdaju u Te koji znaju ime Tvoje, jer ne ostavljaš onih što ljube Tebe, o Jahve.“ – Psalam 9:10

Svatko od nas je iskusio je mjeru nesigurnosti. U jednom trenutku svi želimo iskoračiti i učiniti nešto, ali pri samoj pomisli na to nesigurnost nas zakoči. Ovo nije Božji plan za naš život. On želi da iskoračimo s vjerom i pouzdanjem.

Nesigurnost će nas pokušati natjerati da sumnjamo i osjećamo se jadnima da ćemo biti spriječeni učiniti ono što Bog želi i primiti sve što On ima za nas.

Možemo živjeti bez nesigurnosti gradeći svoju vjeru na onome što je Bog rekao u svojoj Riječi. Kad otvorimo usta i počnemo govoriti ono što Gospodin govori nama i o nama, Božja Riječ će nam dati silu prevladavanja straha, nesigurnosti i neizvjesnosti.

Ako pokušavaš izbjeći suočavanje s nekim pitanjem u svom životu zbog straha ili nesigurnosti, ohrabrujem te da se moliš i tražiš od Boga da učini za tebe ono što je obećao u svojoj Riječi – da će ići pred tobom i poravnati tvoju stazu.


Traži od Gospodina da ojača tvoju nutrinu kako bi te Njegova sila i moć mogla ispuniti i kako te iskušenje da se prepustiš strahu ne bi nadvladalo.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon