Nije komplicirano

Nije komplicirano

„Zaista, kažem vam, rekne li tko ovoj gori: ‘Digni se i baci u more!’ i u srcu svome ne posumnja, nego vjeruje da će se dogoditi to što kaže – doista, bit će mu!“ – Marko 11:23

Ljudi misle da je život kompliciran, ali često smo mi ti koji kompliciramo stvari više nego što bi smo trebali. Živjeti za Boga uopće nije tako komplicirano.

Razmisli o jednostavnom, nekompliciranom pristupu djeteta. Djeca će se zabaviti i uživati bez obzira na sve. Oni su radosni, bezbrižni i potpuno bez brige. I djeca vjeruju u ono što im se kaže. U njihovoj je prirodi da potpuno vjeruju i svakodnevno uživaju u svom životu.

Što smo bliže Bogu, možemo postati poput djece. Naravno, Bog želi da u svom ponašanju budemo zreli, ali također želi da imamo stav povjerenja i ovisnosti prema Njemu koji je po svojoj prirodi jednostavan i dječji. Kad Bog govori u tvoje srce ili kada pročitaš nešto u Bibliji, možeš jednostavno reći: „Vjerujem Bogu i vjerujem da je to istina!“ To je tako jednostavno.

Ako je Bog rekao da ću prosperirati, vjerujem Bogu i vjerujem da je to istina! Ako Bog kaže da će me iscijeliti, vjerujem Bogu i vjerujem da je to istina! Ako Bog kaže da će mi pomoći oprostiti onima koji su me povrijedili, vjerujem Bogu i vjerujem da je to istina. Ako Bog kaže da je sa mnom, a ja nikad nisam sam, vjerujem Bogu i vjerujem da je to istina!


Najjednostavnije što možeš učiniti je odlučiti vjerovati Bogu i biti poslušan Njegovoj Riječi u svakom području svog života.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon