Uvjeren u Božju prisutnost u tvom životu

Uvjeren u Božju prisutnost u tvom životu

„Jer pravednost se Božja od vjere k vjeri u Njemu otkriva kao što je pisano: Pravednik će od vjere živjeti.“ – Rimljanima 1:17

Prije mnogo godina, dok sam učila o pouzdanju i pokušavala živjeti životom u pouzdanju, još uvijek sam se brinula hoću li pogriješiti ili promašiti Božju volju. Sjećam se da mi je vrlo jasno progovorio u srcu i rekao: „Joyce, ne brini zbog toga. Ako promašiš, ja ću te pronaći.“ Ovo mi je pomoglo nastaviti živjeti i hodati u pouzdanju, a ne u strahu.

Kad govorim o vjeri, često koristim riječ pouzdanje jer vjera je doista stav potpunog pouzdanja u Boga. To je uvjerenje koje nas uvodi u Božji počinak. Vjerujem da, što smo bliže Bogu, to će naše uvjerenje biti veće. Nemamo sigurnost u sebi, ali imamo sigurnost u Bogu – u Njegovu dobrotu i prisutnost u našem životu. Možemo imati sigurnost u molitvi, sigurnost u odnosima, sigurnost u odlukama i sigurnost u izvršavanju svojih svakodnevnih obaveza.

Danas te potičem da zauzmeš odvažan stav i kažeš: „Živjet ću s potpunim pouzdanjem u svom odnosu s Bogom. Vjerujem da će me On voditi. Vjerujem da mogu donositi dobre odluke. Vjerujem da su moje molitve snažne. Vjerujem da me Bog voli i da ima dobar plan za moj život. ”


Ne moraš ‘osjećati’ pouzdanje da bi ‘hodao’ u pouzdanju!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon