Božje djelo u tvom životu

Božje djelo u tvom životu

„A svi mi, koji otkrivenim licem odrazujemo slavu Gospodnju, po Duhu se Gospodnjem preobražavamo u istu sliku – iz slave u slavu.“ – 2. Korinćanima 3:18

Bog nas vodi s jedne razine slave na drugu, ali nemoj zaboraviti uživati na razini slave na kojoj se trenutno nalaziš. Ne uspoređuj se s drugima i ne propituj što je ono što Bog čini za tebe, a što za njih. Svatko od nas je jedinstven i Bog se prema svakome odnosi drugačije, u skladu s onim što nam je potrebno.

Možda nećeš primijetiti promjene svaki dan, ali želim potaknuti tvoju vjeru tako da vjeruješ da Bog djeluje baš kao što je i obećao. Zapamti, mi vidimo nakon što povjerujemo, a ne prije. Borimo se sami sa sobom zbog svega onoga što nismo umjesto da hvalimo i štujemo Boga zbog svega što jesmo. Dok slavimo Njega zbog toga Tko On jest, On oslobađa u naš život stvari koje sami nikad ne bismo mogli ostvariti. Dok slavimo Boga, budemo oslobođeni od frustracije. Ulazimo u Božji počinak i počinjemo uživati u životu kao nikad prije. Mane koje imamo počinju nestajati, a Božji karakter se oslobađa u naš život.


Mi se prepuštamo Bogu da djeluje u našem životu baš kao što oslobađamo našu vjeru u Njega.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon