Važno je uvjerenje

Važno je uvjerenje

„…jer Gospodin kara onoga koga ljubi i šiba svakoga koga usvaja za svoga sina.“ – Hebrejima 12:6

Nikada ne želim biti izvan zajedništva s Gospodinom. On mi je potreban svaki dan mog života. To je razlog zašto sam zahvalna na uvjerenju Duha Svetoga. On mi pokaže ukoliko radim nešto što žalosti Boga ili utječe na moje zajedništvo i komunikaciju s Njim. On me opominje i uvjerava u ono što je ispravno.

Bog nas voli čak i više nego što mi volimo našu vlastitu djecu, te nas u svojoj ljubavi disciplinira. Upozori nas kad smo na krivom putu. Ukoliko je potrebno, može nam to pokazati na petnaest različitih načina da bi privukao našu pozornost.

Njegova uvjerljiva poruka ljubavi je posvuda. Želi da Ga slušamo jer nas voli. Ali, ako ustrajemo na našim putevima, uskratit će nam blagoslove i privilegije jer želi da odrastemo kako bismo imali ono što je najbolje za nas.

Zapamti, ako se prepustiš uvjerenju Duha Svetog, to će te podići, izvući iz grijeha i dovesti natrag u srce Božje. Neka te uvjerenje podigne na novu razinu u Bogu. Nemoj se odupirati, primi to vjerom!

Molitva:

Gospodine, znam da me voliš i želiš mi ono najbolje. Hvala Ti jer me korigiraš i discipliniraš kada pogriješim ili padnem. Želim Ti biti blizu. Pomozi mi ne dopustiti da bilo što stane između nas. Volim Te, Gospodine!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon