Za Boga ništa nije preteško

Za Boga ništa nije preteško

„O, Jahve, Gospode! Ti stvori nebo i zemlju snagom velikom, rukom uzdignutom! Ništa Tebi nije nemoguće!“ – Jeremija 32:17

Postoji mnogo stvari koje nije moguće vlastitom snagom postići, ali u Božjoj snazi sve je moguće! Ništa nije teško za našeg Boga!

Bog želi da vjerujemo u velike stvari. Želi da naša očekivanja i planovi u Njemu budu toliko velika da nas ostave bez daha. Možemo sanjati velike stvari kad smo blizu Boga jer ne postoji ništa što On ne može učiniti. Jakov 4:2 govori nam da nemamo jer ne tražimo. Možemo (i trebali bismo) biti odvažni po ovom pitanju.

Možda ćeš pomisliti: „Pa, nemam darove ili talente za velike stvari u svom životu.“ Istina je da Bog ne poziva kvalificirane; On kvalificira one koje poziva. Ako ćeš Mu jednostavno biti na raspolaganju. Bog će koristiti tvoj život na načine koje nisi mogao ni zamisliti.

Ne ograničavaj Boga u svom životu danas. Napravi hrabar korak vjere i pouzdanja da On može učiniti nešto veće nego što si ikada mislio da je moguće. Njegov plan za tvoj život iznimno je i preobilno veći nego što bi mogao moliti ili zamisliti. Zato jednostavno reci: „Gospodine, otvoren sam za sve što imaš za moj život. Vjerujem da ćeš mi dati sve što je potrebno za ostvarenje velikih planova koje imaš za mene. U Isusovo ime!“


Kad se ne osjećaš sposobnim ili osposobljenim, osloni se na Gospodina i primi Njegovu snagu. On će ti dati ono što trebaš da postigneš više nego što si ikada mogao zamisliti.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon