Adevărul te va face liber

Adevărul te va face liber

Veţi cunoaşte adevărul , şi adevărul vă va face slobozi. —Ioan 8:32

În cele din urmă, nu putem trece niciodată dincolo de ceea ce gândim și credem că este adevărul.

Mulți oameni de astăzi nici măcar nu se deranjează să analizeze rațional ceea ce cred și ajung să-și construiască toată viața pe credințe care pur și simplu nu sunt adevărate. Orice spune mass-media, o celebritate sau un grup de prieteni, pentru aceste persoane devine brusc „adevăr”.

Când crezi ceea ce spun ceilalți, și nu studiezi Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine, te limitezi și vei fi împiedicat să faci ceea ce Dumnezeu te-a creat să faci. Dar dacă vei lupta pentru adevăr, îl vei îmbrățișa și îți vei zidi viața pe el, vei reuși pe toate planurile.

Dacă dorești să rămâi ancorat în adevărul lui Dumnezeu, trebuie să faci o prioritate zilnică din comunicarea cu El. Nu pot exprima cât de important este să comunici des cu El prin rugăciune, citirea Cuvântului Lui, închinare și pur și simplu recunoscând prezența și călăuzirea Sa pe tot parcursul zilei.

Când îl cunoști pe Dumnezeu, cunoști Adevărul. Trăirea în Adevărul Său aduce pace, libertate și bucurie vieții tale.


Rugăciune

Doamne, nu vreau să fiu limitat de gândurile și încredințările mele despre ce este adevărat. Tu ești singura sursă a Adevărului. Pe măsură ce petrec timp vorbind cu Tine, arată-mi și călăuzește-mă în Adevărul Tău.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon