Soluționează mânia

Soluționează mânia

Nu te grăbi să te mânii în sufletul tău, căci mânia locuieşte în sânul nebunilor. – Eclesiastul 7:9

Orice mânie, indiferent de ce o cauzează, are același efect asupra vieților noastre: ne tulbură și ne face să resimțim presiune. Poate fi periculos pentru sănătatea noastră să păstrăm mânia în interiorul nostru și să pretindem că nu există. În majoiritatea cazurilor, ne rănim pe noi înșine, în timp ce persoana care a fost parte la declanșarea mâniei noastre nu este nici măcar conștientă de lucru acesta.

Eu m-am luptat mult timp cu mânia, până când Dumnezeu mi-a arătat cum să o soluționez.  Am învățat o modalitate pozitivă pentru a rezolva această problemă și a birui mânia. Acel moment a fost pentru mine unul al noilor  începuturi.

Atunci când confrunți mânia și decizi să o soluționezi în modul lui Dumnezeu, poți să biruiești. Duhul Sfânt ne dă putere să fim stabili și să producem roadele Sale. Noi avem puterea de a-i ierta pe cei care ne provoacă prin nedreptate și să-i iubim pe cei greu de iubit.

Așadar, trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru mânia noastră și să învățăm să o soluționăm. În loc să o ții în interiorul tău, caută-L pe Domnul și cere-I să te ajute să fii liber. Gândește-te și soluționează problema acesta ca să fii eliberat de presiune.


Rugăciune

Doamne, nu mai doresc să găzduiesc și să păstrez în interiorul meu niciun fel de mânie, pentru că nu este plăcut înaintea Ta. Te rog să mă ajuți să biruiesc mânia din viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon