Dezvoltând practica rugăciunii în mijlocul îngrijorării

Dezvoltând practica rugăciunii în mijlocul îngrijorării

Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. – Filipeni 4:6

Atunci când te afli sub presiune, în loc să vorbești despre ea, cel mai bine este să te rogi cu privire la aceasta. Rugăciunea este modelul pentru o viață de succes. În timpul vieții Sale pe pământ, Isus S-a rugat. El a încredințat totul lui Dumnezeu prin rugăciune – chiar și reputația și viața Lui. Noi putem face același lucru. Nu trebuie să Îi explicăm lui Dumnezeu toate problemele noastre, ci doar să I le încredințăm și să Îl rugăm să îngrijească de toate lucrurile.

Aveți grijă să nu complicați rugăciunea. De multe ori, oamenii consideră că nu se pot ruga cu adevărat, până când nu vor reuși să aibă un timp privat cu Dumnezeu sau până când nu vor reuși să meargă la biserică, fără să realizeze că se pot ruga oricând. Ai încredere în simpla rugăciune a credinței și adu-ți aminte instrucțiunile lui Pavel din Filipeni 4:6. În loc să te îngrijorezi, roagă-te și cere-I lui Dumnezeu într-un mod simplu să te ajute când te afli într-o situație dificilă.

Biblia ne spune că Dumnezeu este credincios – este una dintre caracteristicile Lui. Poți să te încrezi în El că va interveni pentru tine atunci când, prin rugăciune, Îi ceri ajutorul, deci te poți încrede în El în mod total și complet. Atunci când facem aceasta suntem pregătiți pentru orice lucru care s-ar putea să apară în calea noastră.


Rugăciune

Doamne, nu doresc să îmi trăiesc viața îngrijorându-mă, ci mai degrabă decid astăzi să practic rugăciunea adresată Ție în orice vrreme.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon