Ascultă Cuvântul

Ascultă Cuvântul

„Fiți împlinitori [ascultați mesajul] ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri [fiind conduși spre decepție, acționând contrar Adevărului]”. (Iacov 1:22, Biblia amplificată)

Îmi amintesc de o femeie care a participat la unul dintre seminarele mele. Ea voia cu disperare să scape de rănile emoționale care o făceau să se simtă nesigură și temătoare, dar nimic nu părea să o ajute. În încheierea seminarului, mi-a spus că acum înțelegea de ce nu făcuse niciun progres până atunci.

Ea a spus: „Joyce, mă întâlneam cu câteva femei care se confruntau cu mare parte dintre problemele mele. Treptat, Dumnezeu le-a eliberat. În timp ce ascultam, le auzeam spunând: ‚Dumnezeu mi-a spus să fac cutare lucru și eu l-am făcut. Apoi m-a pus să fac altceva și eu așa am făcut.’ Atunci mi-am dat seama că Dumnezeu îmi spusese și mie să fac aceleași lucruri. Singura diferență este că ele făcuseră ce le spusese Dumnezeu, pe când eu nu făcusem.”

Pentru a avea o relație apropiată cu Dumnezeu și a primi ceea ce ne promite El, trebuie să ascultăm Cuvântul. Noi ar trebui să și împlinim ceea ce spune Cuvântul, nu numai să-l ascultăm. Pentru ascultarea Cuvântului, trebuie să fim consecvenți și sârguincioși. Haideți să ne lăsăm conduși de Dumnezeu!

Modul de acțiune al lui Dumnezeu chiar funcționează! Niciun alt mod de acțiune nu o face. Ia decizia de a asculta de Cuvântul Său pas cu pas, în fiecare zi.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon