Primește Duhul Sfânt și puterea de a ierta

Primește Duhul Sfânt și puterea de a ierta

După aceste vorbe, a suflat peste ei şi le-a zis: „Luaţi Duh Sfânt!” –Ioan 20:22

Dumnezeu dorește să trăim având o inimă  iertătoare. Noi trebuie să alegem de bunăvoie să ascultăm de Dumnezeu și să iertăm orice ofensă, de la cele mici la cele mari, indiferent cât s-ar strădui diavolul să ne otrăvească gândurile cu amărăciune. De obicei este mai ușor de zis decât de împlinit, însă Dumnezeu nu așteaptă să faci acest lucru prin puterea ta.

Nu poți ierta fără puterea Duhului Sfânt. Este prea greu să faci acest lucru prin puterea ta, dar dacă ești dispus cu adevărat, Duhul Sfânt te va ajuta. Trebuie să te smerești și să fii dispus să strigi la Dumnezeu după ajutor.

În Ioan 20:22, Isus a suflat peste ucenici și le-a spus: „Luați Duh Sfânt” iar următoarea Sa instrucțiune a fost despre iertarea oamenilor.

El îți spune și ție același lucru; El dorește să te umple cu Duhul Sfânt și să-ți dea puterea de a ierta, dar tu trebuie să ceri și să primești. Dacă ești dispus, Dumnezeu poate să îți dea puterea să te debarasezi de orice amărăciune și neiertare din inima ta.

Cere-I Domnului să lase din Duhul Său cel Sfânt peste tine pentru ca să-i poți ierta pe aceia care te-au rănit.


Rugăciune

Doamne, vreau să mă umpli și pe mine cu Duhul Sfânt. Aleg să primesc puterea Duhului Sfânt, care îmi dă puterea să iert.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon