Iertarea, cheia pentru a-l ține pe diavol în afara vieții tale

Iertarea, cheia pentru a-l ține pe diavol în afara vieții tale

Dar pe cine iertaţi voi, îl iert şi eu. În adevăr, ce am iertat eu – dacă am iertat ceva – am iertat pentru voi, în faţa lui Hristos, ca să nu lăsăm pe Satana să aibă un câştig de la noi; căci nu suntem în neştiinţă despre planurile lui. – 2 Corinteni 2:10-11

Iertarea ne ajută, deoarece eliberează lucrările lui Dumnezeu în noi. Eu sunt mai fericită și mă simt mai bine din punct de vedere fizic când nu am în mine otrava neiertării. Boli serioase se pot dezvolta ca rezultat al stresului și presiunii pe care amărăciunea, resentimentul și neiertarea le aduc asupra unei persoane.

Tatăl Ceresc nu ne poate ierta păcatele, dacă noi nu iertăm pe ceilalți oameni și ca urmare, secerăm ceea ce am semănat (vezi Matei 6:14,15; Galateni 6:7,8). Deci, semeni milă, vei secera milă; semeni judecată, vei secera judecată. Trebuie să ierți prin harul lui Dumnezeu pentru a lăsa în viața ta ușa deschisă pentru Domnul.

Neiertarea îi dă diavolului o platformă de care are nevoie pentru a ridica întărituri. Când are o întăritură, diavolul poate bloca influența Duhului Sfânt. Când ierți, inamicul nu poate lua avantaj asupra ta, iar părtășia ta cu Dumnezeu se desfășoară în mod liber.

Poți avea victorie asupra inamicului prin puterea Duhului Sfânt, în măsura în care alegi să asculți de Cuvântul lui Dumnezeu. Așa că fă-ți un favor și iartă repede!


Rugăciune

Doamne, nu doresc să îi dau lui Satana o platformă sau o întăritură în viața mea. Nu doresc să las nimic să stea în calea părtășiei mele cu Tine. Aleg să iert, ca să pot avea o părtășie liberă cu Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon