Cuvântul lui Dumnezeu este un medicament bun

Cuvântul lui Dumnezeu este un medicament bun

 A trimis cuvântul Său şi i-a tămăduit şi i-a scăpat de groapă. – Psalmul 107:20

Mulți fac greșeala de a înlocui credința în vindecare cu citirea Cuvântului lui Dumnezeu ca medicament. Ei spun „eu cred în vindecare” fără ca să folosească și să aplice Cuvântul. Cât de mult bine poate un medicament să ne facă, dacă nu îl luăm?

Cuvântul lui Dumnezeu este medicamentul Lui. Este agentul vindecării, la fel cum medicamentul natural este un agent al vindecării sau un catalizator. Cu alte cuvinte, medicamentul are în sine capacitatea să producă vindecarea. În mod inerent, Cuvântul lui Dumnezeu este capacitatea, viața, abilitatea și natura pentru a aduce vindecare trupului tău.

Deci, cum îți iei acest medicament? Vindecarea pe baza acestui medicament se va produce în trupul tău, doar în măsura în care Cuvântul lui Dumnezeu prinde rădăcini și rămâne în inima ta. Doar cunoștința intelectuală nu o va face. Scripturile trebuie să îți pătrundă mintea și inima prin rugăciune și meditare asupra lor, ascultându-le, reflectând și revenind  asupra versetelor din nou și din nou, în mintea ta pentru a produce vindecare în trupul tău. Odată ce, în mod real, Cuvântul a pătruns în inima ta, poate aduce vindecare întregului tău trup. Lasă ca astăzi Cuvântul lui Dumnezeu să pătrundă adânc în inma ta!


Rugăciune

Doamne, aleg astăzi să meditez la Cuvântul Tău vindecător. Având Cuvântul Tău adânc înrădăcinat în inima mea, știu că vindecarea Ta va cuprinde trupul meu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon