Așteaptă-te să primești

Așteaptă-te să primești

„Totuși, Domnul aşteaptă să Se milostivească de voi şi Se va scula să vă dea îndurare, căci Domnul este un Dumnezeu drept. Ferice de toţi cei ce nădăjduiesc în El!” (Isaia 30:18)

Vreau să accepți în inima ta lucrurile pe care ți le spun acum: tu poți controla ceea ce gândești! Problemele pe care mulți oameni le au sunt înrădăcinate în tipare de gândire care ajung să genereze greutățile prin care trec. Ține minte că acțiunile tale sunt urmarea directă a gândurilor pe care le ai în minte. Chiar dacă vrăjmașul pune în mintea tuturor gânduri negative, tu nu ești obligat să le și accepți!

Isaia 30:18 a devenit unul dintre versetele mele preferate. Dacă vei medita la cuvintele scrise în acest verset, nu vei primi doar multă speranță, ci și putere. Aflăm din acest verset că Dumnezeu caută pe cineva căruia să îi arate milă, dar acea persoană nu poate fi una cu o atitudine plină de amărăciune sau cu o gândire negativă, ci una care așteaptă ca Dumnezeu să își arate bunătatea față de ea.

Cu cât îți vei înnoi mai mult mintea cu ajutorul Cuvântului lui Dumnezeu, cu atât viața ta se va schimba în bine. Când vei începe să înțelegi că Dumnezeu are un plan pentru tine, îți vei începe călătoria pentru a intra în planul hotărât de El pentru viața ta.

Mintea este cea care dictează atitudinile și acțiunile. Întotdeauna te poți aștepta la lucruri bune din partea lui Dumnezeu!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon