Biruie frica de neajunsuri

Biruie frica de neajunsuri

Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos. – Filipeni 4:19

Una din fricile cele mai mari pe care le au oamenii este frica de neajunsuri. Este frica ce îți spune că nevoile tale nu vor fi împlinite, că vei rămâne fără resurse și că Dumnezeu nu va veni la timp pentru tine.

Poți fi într-o situație dificilă cum nu ai mai fost până acum, în care întâmpini o mare nevoie. Poate ai nevoie disperată de finanțe sau de alte resurse pentru a împlini nevoile tale de bază. Poate întâmpini o nevoie emoțională sau spirituală. Poate că duhul de frică te atacă, spunându-ți că Dumnezeu nu poate împlini nevoia ta și că nu vei reuși.

Trebuie să știi astăzi că inamicul este un mincinos și că lui Dumnezeu Îi pasă de tine și de situația în care te afli. El are un plan și lucrează în dreptul tău ca să îngrijească de ceea ce ai nevoie, la timpul potrivit. Chiar atunci când pare că nimic nu se întâmplă, Dumnezeu știe cum să îți asigure în chip miraculos ceea ce ai nevoie.

Indiferent care este nevoia ta – financiară, fizică, emoțională sau spirituală – nu trebuie să te temi pentru acestă lipsă. Dumnezeu va îngriji de tine, te va mângăia, te va hrăni și te va aduce înapoi într-un loc sigur. Ai încredere în purtarea Lui de grijă.


Rugăciune

Doamne, Cuvântul Tău spune că Tu vei îngriji de toate nevoile mele, așa că nu voi ceda fricii. Cred că mă iubești și că Te vei îngriji de mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon