Speranța, fericita anticipare a lucrurilor bune

Speranța, fericita anticipare a lucrurilor bune

O nădejde amânată îmbolnăveşte inima, dar o dorinţă împlinită este un pom de viaţă. – Proverbe 13:12

Eu definesc speranța ca „o fericită anticipare a lucrurilor bune”. Când anticipăm bunătatea lui Dumnezeu în viața noastră, aceasta deschide ușa pentru o mai mare fericire. Așadar, speri din toată inima că ți se va întâmpla ceva bun?

Câtă vreme trăim, tu și cu mine ne vom îndrepta întotdeauna  înspre ceva. Dumnezeu ne-a creat să fim orientați spre ținte, vizionari. Fără nicio viziune devenim plictisiți și fără speranță. Și „o speranță amânată  îmbolnăvește inima, dar o dorință împlinită este un pom de viață” (Proverbe 13:12).

Dumnezeu dorește să trăim având credință în El, ca să ne putem bucura de viață.

Nu vei fi fericit niciodată dacă nu ai speranță. Cu cât îți pui mai mult speranța în Dumnezeu, cu atât ești mai fericit. Speranța te va face să crezi că totul se va întoarce spre bine – speranța este un sentiment pozitiv! Pentru a te putea bucura de viață trebuie să menți o atitudine bună și plină de speranță. Dumnezeu este bun și dorește ca fiecare dintre noi să experimentăm lucruri bune, așa că, umple-te astăzi de speranță și trăiește anticipând cu bucurie lucrurile bune.

Rugăciune

Doamne, astăzi decid să anticipez cu bucurie bunătatea Ta pentru mine. În timp ce speranța mea crește, știu că va crește și bucuria mea. Doamne, îmi pun speranța în Tine!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon