Biruința pe care o avem în Isus

Biruința pe care o avem în Isus

… Pe Isus Îl vedem „încununat cu slavă şi cu cinste” din pricina morţii pe care a suferit-o, pentru ca, prin harul (favoarea nemeritată a) lui Dumnezeu (față de noi, păcătoșii), El să guste moartea pentru toţi. – Evrei 2:9 (Biblia Amplificată)

Biblia spune că Isus a experimentat moartea pentru noi. Deci tu și cu mine nu trebuie să experimentăm moartea veșnică, pentru că El a plătit pedeapsa pentru păcatul nostru și ne-a dat darul vieții veșnice. Este ceva de care să te bucuri!

Datorită învierii lui Hristos și a victoriei asupra morții, fiecare nouă dimineață este o nouă oportunitate să trăim în victoria pe care o avem în Hristos. Cred că atunci când creștinii calcă podeaua dimineața, iadul ar trebui să se agite. Demonii ar trebui să tremure, când își dau seama că suntem treji!

Exact asta se va întâmpla atunci când ne dăm seama cine suntem în Hristos și înțelegem autoritatea pe care o avem în El. Suntem soldați în armata lui Dumnezeu. Avem autoritate în El!

Isus a învins păcatul și moartea. Acum trebuie să trăim în mod constant în autoritatea și victoria pe care El ne-o oferă. Atunci suntem extrem de periculoși pentru dușmanul lui Dumnezeu!

Rugăciune

Doamne, Îți mulțumesc pentru biruința pe care o am în Tine. Ajută-mă în fiecare zi să înțeleg tot mai mult prețul pe care Tu L-ai plătit pentru mine, ca să pot trăi în autoritatea și biruința pe care o ai pentru mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon