Luptă lupta cea bună

Luptă lupta cea bună

Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; şi râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, şi flacăra nu te va aprinde. – Isaia 43:2

Cred că una dintre minciunile cu care adesea avem de-a face este că suntem singuri în lupta împotriva diavolului. Însă diavolului îi place să ne izoleze și să ne facă să ne gândim că nimeni altcineva nu mai trece prin ceea ce trecem noi.

Adevărul este că toți luptăm și nu ești singurul care obosește. Nu ești singurul ostenit de stat și rezistat minciunilor diavolului și chiar propriilor tale simțăminte.

Și eu trebuie să lupt lupta cea bună a credinței, la fel ca tine, și sunt nenumărați alți creștini care luptă la fel ca noi împotriva vrăjmașului.

În toate acestea, este bine să îți reamintești că Dumnezeu este cu tine la fiecare pas pe care îl faci pe cale. Isaia 43:2 promite că vom reuși în timpuri de încercare, pentru că Însuși Dumnezeu merge cu noi. Când vom trece prin ape, ele nu ne vom îneca, iar când vom trece prin foc, nu ne va arde, pentru că El este cu noi.

Deci, fii încurajat și continuă! Dumnezeu îți va da puterea și înțelepciunea pentru fiecare bătălie pe care o vei purta.


Rugăciune

Doamne, Îți mulțumesc că ești cu mine și cu toți urmașii Tăi care sunt, de asemenea, la luptă împotriva vrăjmașului. Nu voi crede minciuna care îmi spune că sunt singur. Tu ești credincios, fiind întotdeauna cu noi, ajutându-ne când avem nevoie.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon