Celebrează viața

Celebrează viața

„Nu este altă fericire pentru om decât să mănânce și să bea și să-și înveselească sufletul cu ce este bun din agoniseala lui! Dar am văzut că și aceasta vine din mâna lui Dumnezeu.” (Eclesiastul 2:24)

Viața poate fi trăită și anost – să lucrezi, să ai reușite, să faci lucruri, dar să nu te bucuri de viață cu adevărat. Acest lucru este valabil pentru oamenii care nu au învățat să accepte cu adevărat și să iubească viața ce le-a fost oferită de către Dumnezeu.

A te bucura de viață este o decizie care nu depinde numai de circumstanțele plăcute. Aceasta este o atitudine a inimii, o decizie de a te bucura de tot, căci absolut totul – chiar și lucrurile mărunte și aparent nesemnificative – joacă un rol în „imaginea de ansamblu” creionată de Dumnezeu pentru viețile noastre.

Bucuria noastră se regăsește în Isus și, dacă tot ceea ce facem facem cu și pentru El, atunci ne putem bucura cu adevărat de toate. Ne putem bucura de viețile noastre, chiar și când avem anumite probleme pe care așteptăm ca Dumnezeu să le rezolve. Îndoiala și lipsa de credință ne fură bucuria, dar credința simplă, nevinovată, eliberează bucuria ce sălășluiește în duhul nostru, deoarece chiar Duhul Sfânt locuiește acolo. Încrede-te în Dumnezeu în orice vreme și bucură-te de prezența Sa! Viața ta este un dar de la El, așa că celebreaz-o!

Poți alege să celebrezi în bucuria Domnului și să te bucuri de fiecare zi din viața ta petrecută alături de El!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon