Continuă să te încrezi în Dumnezeu

Continuă să te încrezi în Dumnezeu

„Dar El știe ce cale am urmat [El se preocupă de aceasta, o apreciază și îi acordă atenție] și, dacă m-ar încerca, aș ieși curat ca aurul [pur și luminos].” (Iov 23:10, Biblia amplificată)

În viață vor fi mereu situații în care ni se va cere să ne încredem în Dumnezeu, indiferent ce se va întâmpla sau chiar dacă nu înțelegem tot ceea ce se întâmplă. Tocmai de aceea, deseori ne pomenim că-L întrebăm pe Dumnezeu: „Ce se întâmplă în viața mea? Ce faci? Ce se petrece? Nu înțeleg.” Uneori, ceea ce se întâmplă pare să ne ducă fix în direcția opusă față de ceea ce am simțit noi că ne-a revelat Dumnezeu.

Tocmai atunci, mulți oameni se dau bătuți și revin la ceea ce, pentru ei, este mai rapid și mai ușor. Dacă acum ești într-un moment din viața ta în care nimic nu pare să aibă sens, continuă să te încrezi în Dumnezeu. El îți este alături. El nu te-a părăsit. El te va ajuta să reușești.

Este imposibil ca, atunci când te încrezi în Dumnezeu, să nu primești răspuns la întrebări. Atât timp cât Dumnezeu ne instruiește să ne încredem, mereu vor exista în viața noastră lucruri pe care nu le vom înțelege. Atunci când Cerul nu-ți răspunde, continuă să faci ceea ce ai învățat și ceea ce știi să faci și nu înceta să te încrezi în El. Dumnezeu va face ca toate piesele din viața ta să se completeze unele pe altele astfel încât să împlinească scopul Lui.


Răspunsurile pentru ziua de mâine nu apar, de obicei, decât mâine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon