Convingerea de păcat este necesară

Convingerea de păcat este necesară

Căci Domnul pedepseşte pe cine-l iubeşte şi bate cu nuiaua pe orice fiu pe care-l primeşte. – Evrei 12:6

Nu vreau să fiu lipsită de părtășia cu Domnul. Trebuie să-L am pe El ca să trec cu bine de fiecare zi din viața mea.

De aceea sunt foarte recunoscătoare pentru convingerea Duhului Sfânt. El îmi spune dacă fac ceva care Îl întristează pe Dumnezeu sau intervine în comunicarea și relația noastră. El mă convinge de ceea ce este bine.

Dumnezeu ne iubește chiar mai mult decât îi iubim pe copiii noștri, iar în iubirea Lui, El ne disciplinează, ne spune când suntem pe o cale greșită. Dacă este necesar, El ne poate spune prin cincisprezece modalități diferite, doar pentru a ne atrage atenția.

Mesajul dragostei Sale convingătoare este peste tot. El vrea ca noi să-L ascultăm, pentru că ne iubește. Dacă vom persista în căile noastre, El va nu ne va binecuvânta, pentru că El dorește ca noi să ne maturizăm, pentru a putea avea ceea ce este mai bun pentru noi.

Nu uita că dacă te lași convins de păcat, vei scăpa de el și vei fi condus înapoi la inima lui Dumnezeu.

Convingerea te va ridica la un nou nivel în Dumnezeu. Nu opune rezistență; primește-o!


Rugăciune

Doamne, știu că mă iubești și că vrei ce-i mai bun pentru mine. Îți mulțumesc că mă corectezi și mă disciplinezi când păcătuiesc sau fac greșeli. Vreau să fiu cât se poate de aproape de Tine, așa că te rog, ajută-mă să nu las ca nimic să intervină între mine și Tine. Te iubesc!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon