Credință și mulțumire

Credință și mulțumire

„… căci m-am deprins să fiu mulţumit cu starea în care mă găsesc.” (Filipeni 4:11)

Biblia ne învață să fim mulțumiți în orice circumstanță ne-am afla (Evrei 13:5). Orice s-ar întâmpla, nu trebuie să fim cârtitori. În schimb, putem aduce toate nevoile noastre în rugăciune înaintea lui Dumnezeu. În timp ce Îl așteptăm pe Dumnezeu să lucreze, putem să Îi aducem mulțumire pentru toate lucrurile pe care El le-a făcut deja pentru noi (Filipeni 4:6).

Am învățat că secretul pentru a fi mulțumiți în orice situație este să Îi cerem lui Dumnezeu ce ne dorim, știind că dacă este după voia Lui, va lucra la timpul potrivit. Dacă nu este potrivit cu voia Lui, El va face ceva chiar mai bun decât noi ne-am fi putut imagina.

Dacă vrem să ne bucurăm de o viață liniștită este important să învățăm să avem încredere totală în Dumnezeu. Avem mereu șansa de a medita asupra lucrurilor pe care Dumnezeu le-a făcut deja în viețile noastre, în loc să ne gândim la lucrurile pe care le așteptăm.

Dumnezeu te iubește. El este un Dumnezeu bun și vrea să fie aproape de tine. Fii mulțumitor, știind că voia Lui este perfectă și că va da o mare răsplată celor care Se încred în El (Evrei 10:35).

Dumnezeu lucrează în ascuns, în culise, chiar și atunci când pare că nimic nu s-ar mai putea schimba.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon