Dă jos semnul „nu deranjați”

Dă jos semnul „nu deranjați”

 … propovăduieşte Cuvântul, stăruie asupra lui la timp şi ne la timp, mustră, ceartă, îndeamnă cu toată blândeţea şi învăţătura. – 2 Timotei 4:2

În călătoriile mele de slujire sunt adesea cazată la hotel, iar când ajung în cameră, de obicei pun semnul „Nu deranjați”  pe ușă, astfel ca nimeni să nu mă deranjeze. Este normal să pun acest semn pe ușa de la hotelul unde sunt cazată; însă a-l pune în viața mea, nu este normal.

Ați observat că Dumnezeu nu lucrează întotdeauna conform cu timpul programat de noi pentru anumite lucruri sau în modul convenabil nouă? Pavel i-a spus lui Timotei că în calitate de slujitor a lui Dumnezeu și al Evangheliei, trebuie să-și împlinească slujba, indiferent dacă este comod pentru el sau nu.

Nu cred că Timotei era câtuși de puțin dependent de comoditate, cum suntem noi astăzi. Dacă el a trebuit să audă totuși un astfel de cuvânt, atunci cu siguranță noi avem nevoie să-l auzim în mod frecvent.

Este ușor să pui semnul „Nu deranjați” peste inima ta, dacă lucrul la care cheamă Dumnezeu nu este convenabil pentru tine. Însă când facem acest lucru, vom pierde așa de multe oportunități. Trebuie să ne amintim că orice ne-ar cere Dumnezeu să facem, merită întotdeauna prețul lipsei de confort și a dificultăților pe care le vom înfrunta pe parcurs. Când ascultăm de El, Dumnezeu va face întotdeauna o cale să putem împlini voia Lui.

Rugăciune

Doamne, astăzi aleg să dau jos de pe inima mea semnul „Nu deranjați”. Chiar dacă va fi incomod pentru mine, doresc să Te ascult și să fac ceea ce îmi ceri.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon