Darul trebuie să te coste

Darul trebuie să te coste

Dar împăratul a zis lui Aravna: „Nu! Vreau s-o cumpăr de la tine pe preţ de argint şi nu voi aduce Domnului Dumnezeului meu arderi de tot, care să nu mă coste nimic.” Şi David a cumpărat aria şi boii cu cincizeci de sicli de argint. – 2 Samuel 24:24

În economia lui Dumnezeu cred că nu merită să ai nimic ieftin. El și-a dat singurul Său Fiu pentru a ne elibera, iar din moment ce noi nu putem egala acest sacrificiu, ar trebui să Îi oferim ceea ce este de valoare pentru noi. Regele David a spus că nu Îi va oferi lui Dumnezeu ceva care să nu îl coste nimic. Am învățat și eu că nu dăruiești cu adevărat până când nu simți asta.

Să dau mai departe lucruri din casă sau haine de care nu mai am nevoie poate fi un gest drăguț, dar nu aceasta este adevărata dărnicie. Adevărata dărnicie este atunci când dăruiesc cuiva un lucru pe care aș fi dorit să îl păstrez.

Sunt sigură că ați avut astfel de teste, când Domnul v-a cerut să dați altcuiva un lucru pe care doreați să-l țineți pentru voi. Când iei însă în considerare că, motivat de dragostea pe care ne-o poartă, Dumnezeu Și-a dat Fiul pentru noi, nu te face acest lucru să dorești să te dăruiești și tu?

Adevărul simplu este următorul: Trebuie să dăruim pentru a fi fericiți, iar adevărata dărnicie este cea care te costă.

Rugăciune

Doamne, doresc ca dărnicia mea să fie plină de semnificație. Arată-mi te rog, când și ce să dăruiesc, să ajut sau doar să binecuvintez pe cineva. Doresc să dăruiesc altora, așa cum Tu mi-ai dăruit dragostea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon