Dragostea în acțiune

Dragostea în acțiune

„Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii (dacă continuați să arătați dragoste celorlalți).” —Ioan 13:35 Biblia Amplificată

În calitate de creștini suntem chemați să arătăm dragoste altora. Așa cum spune versetul de mai sus, ceilalți vor ști că suntem ucenicii lui Isus dacă veți avea dragoste unii pentru alții (dacă continuați să vă arătați dragostea unii față de ceilalți) (Ioan 13:35).

Atât de mulți oameni văd dragostea ca fiind „doar un sentiment”, dar este mult mai mult de atât. Adevărata dragoste se arată prin acțiunile noastre.

Aceste acțiuni nu trebuie să fie imposibile și copleșitoare. Unul dintre cele mai bune moduri de a arăta dragostea lui Isus este prin acțiuni simple, zilnice…

Cum ar fi să oferi un mic cadou cuiva sau să discuți cu o persoană care are nevoie de un prieten.

Ori să dăruiești o pungă de alimente unei mame singure, care locuiește pe strada ta și se luptă să pună mâncare pe masă.

Arătarea dragostei poate fi la fel de simplă ca zâmbetul oferit și salutul unei persoane pe lângă care treci pe stradă, pe coridor sau în magazin.

Există multe moduri prin care putem demonstra dragostea lui Hristos. Când arăți dragostea Sa altcuiva, ea poate înmuia inima acelei persoane și, imediat, va găsi și ea modalități prin care să arate dragoste altora!

Așa că sărbătorește dragostea lui Dumnezeu și lasă-L să te călăuzează. Îți pune El pe cineva pe inimă chiar acum?

Vreau ca dragostea mea pentru Isus să se reflecte în modul în care îi iubesc pe ceilalți – chiar și pe cei care sunt greu de iubit. Dacă pot înmuia o inimă tare cu dragostea lui Dumnezeu, poate că acea persoană va înmuia inima altcuiva cu dragoste, apoi acea persoană va ajuta pe alții, iar dragostea lui Dumnezeu va merge tot mai departe… Și în curând vom avea o revoluție a iubirii!


Rugăciune

Doamne, vreau ca dragostea mea pentru Tine să se reflecte în modul în care îi iubesc pe ceilalți. Arată-mi cum să arăt dragoste oricărei persoane și tuturor celor pe care Tu îi aduci în calea mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon