Dragostea lui Dumnezeu este mai mare

Dragostea lui Dumnezeu este mai mare

… nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru. – Romani 8:39

Abuz înseamnă „a folosi greșit, a întrebuința fără măsură, a răni prin maltratare”. Efectele abuzului pot fi devastatoare și de lungă durată. Mulți oameni nu se mai recuperează după ce au fost abuzați.

Sunt diferite feluri de abuz: sexual, emoțional, verbal, fizic. Indiferent de forma lui, rezultatele sunt întotdeauna groaznice. Te simți incapabil de a avea o viață normală, nu reușești să primești dragostea lui Dumnezeu și să experimentezi neprihănirea, pacea și bucuria Împărăției Lui.

Eu înțeleg foarte bine aceste lucruri, deoarece am fost abuzată de-a lungul copilăriei mele. Îi mulțumesc însă Domnului că nu cunosc  doar  puterea abuzului, ci și puterea mai mare a dragostei Lui. Datorită dragostei lui Dumnezeu, trecutul nu-mi mai afecteză viitorul.

Dacă ai fost abuzat, te rog să înțelegi astăzi că Dumnezeu te iubește. Nimic nu te poate separa de dragostea Lui. El are pentru tine o cale prin care să fii eliberat de trecutul tău și să poți trăi împlinind planul Său bun cu viața ta.

La Isus găsim speranță pentru schimbare. Vei primi astăzi dragostea Lui?

Rugăciune

Doamne, nu doresc să las nimic din trecut să mă tragă înapoi de la planul și scopul Tău cu viața mea. Copleșește-mă astăzi cu dragostea Ta, ca să pot experimenta vindecare și eliberare de abuz.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon