Isus a venit să ne călăuzească pe calea păcii

Isus a venit să ne călăuzească pe calea păcii

… ca să lumineze pe cei ce zac în întunericul şi în umbra morţii şi să ne îndrepte picioarele pe calea păcii!” – Luca 1:79

Eu cred că pacea este una dintre cele mai importante beneficii și binecuvântări pe care ni le-a dăruit Dumnezeu. Totuși, în preocupările din viața de zi cu zi și presiunea care vine odată cu ele, adesea simțim orice altceva, dar nu pace, deși nu trebuie neapărat să fie așa.

Luca 1:79 spune că unul dintre lucrurile pe care Domnul Isus a fost trimis să le împlinească, este de a ne călăuzi pe calea păcii. Fiind credincioși, avem minunatul privilegiu să umblăm în pacea supranaturală a lui Dumnezeu, în ciuda a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și indiferent cât de ocupați am fi.

Primii 40 de ani din viața mea i-am trăit fără pace și m-am simțit deplorabil. În final, am ajuns în punctul de a fi atât de flămândă după pace, încât am fost dispusă să muncesc împreună cu Dumnezeu pentru a face orice schimbări necesare, cu scopul de a o avea. Sunt mulțumitoare pentru faptul că acum mă bucur de o viață plină de pace, care uneori depășește înțelegerea. Sunt capabilă să am pace prin furtunile vieții, nu doar atunci când nu există furtuni.

Tu ai făcut o prioritate din căutarea păcii? Dumnezeu dorește aceasta din partea ta. Ascultă călăuzirea Duhului Sfânt pentru a accesa acea pace pe care o ai deja în Hristos.


Rugăciune

Doamne, Îți mulțumesc pentru că L-ai trimis pe Isus pentru ca să îmi conducă pașii înspre pacea Ta. Primesc astăzi în viața mea marea binecuvântare a păcii Tale.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon