Dumnezeu are un plan

Dumnezeu are un plan

„Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.” (Ieremia 29:11)

Dacă ai o stimă de sine scăzută, acest lucru ți-a deja afectat trecutul, dar azi poți alege să nu mai permiți acestei stări să persiste, ci să primești vindecarea lui Dumnezeu. Te încurajez să lași în urmă obiceiurile vechi, să dai la o parte victimizarea și învinovățirea și să îți îndrepți toată energia către lucrurile pe care Dumnezeu le are pregătite pentru tine.

Dumnezeu are un plan bun pentru fiecare dintre noi. El are modul și timpul perfect de a-l împlini, însă nu toți ajungem să trăim conform acestui plan. De multe ori ajungem să trăim cu mult sub standardul la care Dumnezeu ar vrea să fim.

Timp de mulți ani nu mi-am asumat privilegiile de copil de Dumnezeu. Deși eram mântuită și știam că voi ajunge în Cer, nu știam nimic legat de schimbarea trecutului, a prezentului și a viitorului. Aveam o părere proastă despre mine însămi, iar acest lucru îmi afecta atât viața de zi cu zi, cât și perspectiva de viitor.

Astăzi, acceptă dragostea lui Dumnezeu pentru tine și învăță să te bucuri de persoana care te-a creat să fii și să te iubești. Această schimbare este după voia lui Dumnezeu, și vei vedea că El te va ajuta să te schimbi și să-ți atingi potențialul maxim. Așa că bucură-te de călătoria spre creșterea spirituală.

Lasă-L pe Dumnezeu să domnească în viața ta. Lasă lucrurile în Mâna Lui, la El totul este cu putință.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon