Dumnezeu este pentru noi

Dumnezeu este pentru noi

„Deci ce vom zice noi în faţa tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră?” (Romani 8:31)

Dumnezeul nostru este un Dumnezeu mare; nimic nu este prea greu împreună cu El. Nu avem de ce să ne temem de vrăjmașii noștri, deoarece niciunul dintre ei nu este mai măreț ca Domnul.

Dumnezeu este pentru noi, El e de partea noastră. Cel rău are o singură poziție: e mereu împotriva noastră. Dar Dumnezeu este peste noi, înaintea noastră, în urma noastră, în noi, pentru noi, iar prezența lui ne înconjoară. De cine să ne temem?

Așadar, să fim asemenea Muntelui Sion și să rămânem neclintiți, deoarece Dumnezeu ne înconjoară. Și dacă toate acestea nu ar fi de ajuns, să nu uităm că El este în noi, și a promis că nicidecum nu ne va părăsi.

Mântuirea este cea mai minunată binecuvântare din partea lui Dumnezeu, iar Ajutorul nostru, Duhul Sfânt, ne împuternicește să fim tot mai asemănători lui Isus. Dumnezeu are pregătite binecuvântări și putere spirituală din abundență pentru viața noastre. El are puterea și voința de a ne ajuta să facem ceea ce nu am putea niciodată de unii singuri.

Domnul Își dorește ca noi să Îl lăsăm Duhul Sfânt să ne umple cu putere, ca să arătăm oamenilor dragoste, și să putem să-i ajutăm pe alții cu darurile Sale. Toate acestea provin din El.

Dumnezeu a ales să lucreze prin lucrurile slabe ale lumii, ca oamenii să le vadă și să vadă și să spună: „Aici sigur e mâna lui Dumnezeu la lucru!”

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon