Dumnezeu poate

Dumnezeu poate

„Și Celui care este în stare să facă toate peste măsură de abundent, peste tot ce cerem sau gândim, conform puterii care lucrează în noi…” (Efeseni 3:20 BTF)

Efeseni 3:20 este un Cuvânt plin de putere, care ne spune că Dumnezeul nostru este în stare – este capabil să facă lucrări mai mari decât putem noi spera, cere sau gândi. Putem veni înaintea Lui în rugăciune, aducându-ne cererile cu credință și putem crede că am și primit lucrul cerut. Dar Dumnezeu este Cel care mișcă lucrurile, nu noi. Cum reușește El să facă asta? „Prin puterea care lucrează în noi.” Fiecare lucru pe care îl primim de la Domnul este direct proporțional cu măsura de har pe care învățăm să o primim.

Obișnuiam să pun presiuni imense pe mine pentru a mă schimba. Mă condamnam și mă judecam foarte aspru, deoarece fiecare mesaje pe care îl auzeam părea să-mi indice că trebuie să mă schimb; cu toate acestea, nu reușeam să mă schimb, indiferent de cât de multă muncă depuneam. Era un chin teribil, deoarece vedeam toate lucrurile care trebuiau înbunătăție la mine, dar mă simțeam lipsită de orice putere de a împlini acele lucruri.

Cu cât te apropii mai mult de Dumnezeu, cu atât înțelegi că El trebuie să fie Sursa pentru fiecare lucru de care ai nevoie. El este Singurul care poate produce schimbări în viața ta. Învață să spui: „Doamne, nu pot face nimic despărțit de Tine, dar tu poți face orice în Mine!”

Dumnezeu ne promite că ne va întări în slăbiciunea noastră, dacă ne punem încrederea în El și ne întoarcem fața către El. Harul Lui va fi suficient pentru orice nevoie avem.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon