Dumnezeu te înțelege

Dumnezeu te înțelege

„Nu este niciunul care să aibă pricepere [nimeni nu discerne în mod inteligent, nici nu înțelege]. Nu este niciunul care să caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu.” (Romani 3:11, Biblia amplificată)

Cine decide să Îl urmeze îndeaproape pe Dumnezeu va fi adesea neînțeles de către oamenii care nu și-au luat acest angajament. Oamenii fără credință nu îi înțeleg pe cei credincioși!

Vor exista mereu din aceia care nu vor ști ce să creadă despre noi atunci când ne predăm în totalitate lui Dumnezeu. Oamenii nu au știut ce să creadă nici cu privire la Isus. Nimeni nu L-a înțeles cu adevărat pe El și nici chemarea Sa, nici chiar membrii familiei Lui.

Atunci când nu spunem sau nu facem ceea ce spun sau ce fac alți oameni fiindcă am decis să Îl urmăm pe Dumnezeu și nu această lume, e posibil să fim înțeleși greșit și chiar respinși. Doare când se întâmplă așa, dar să nu uiți că Isus nu te respinge niciodată și asta este ceea ce contează cu adevărat.
Supunerea ta față de Dumnezeu ar putea însemna faptul că nu te vei alinia la tot ce se întâmplă în jurul tău. Uneori te vei simți nelalocul tău, dar atunci trebuie să-ți amintești că Dumnezeu îți va răsplăti loialitatea. El te iubește, iar atunci când ceilalți vor întreba: „Ce e în neregulă cu tine?”, Dumnezeu va răspunde: „Nu e nimic în neregulă cu tine. Tu ești al Meu, iar Eu sunt mândru de tine.”


Ia decizia de a sta alături de Dumnezeu și de a face ce spune El, chiar dacă nimeni nu te înțelege și nu te susține. Isus te înțelege, iar El îți este de ajuns.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon