El le ține pe toate

El le ține pe toate

El este mai înainte de toate lucrurile şi toate se ţin prin El. – Coloseni 1:17

Coloseni 1:17 este un verset minunat. Ne spune că Isus ține totul împreună. Uau! Chiar și oamenii care nu realizează acest lucru sunt ținuți prin El.

Gandește-te la asta: nu putem avea căsnicii bune dacă Isus nu le ține împreună; dacă Isus nu ne dezvoltă relațiile noastre personale, atunci nu vom avea unele bune; finanțele noastre ar fi dezastruoase fără Isus. Mințile și emoțiile noastre ar fi o epavă fără El. Totul ar fi o mizerie fără Isus.

Dacă Isus nu este cel mai important din viața noastră, atunci trebuie să ne rearanjăm prioritățile. Matei 6:33 ne spune să-L căutăm mai întâi pe Dumnezeu și Împărăția Sa, pentru că dacă nu avem priorități corecte, atunci totul va fi haotic și vom avea probleme. Modul lui Dumnezeu de a fi, de a face și de a căuta Împărăția Sa este de a afla cum vrea El să fie făcute lucrurile – cum să tratezi oamenii, cum să acționezi în situații, cum să cheltui banii, ce fel de atitudine să ai și ce fel de divertisment este cel mai bun pentru tine.

Începe astăzi, punându-L pe El pe primul loc în viața ta. El te ține… Te-a creat să-L urmezi. Pune-L pe primul loc în viața ta.

Rugăciune

Doamne, sunt nimic fără Tine. Tu ești Cel care mă ține… de fapt, Tu ții totul. Tu ești cel mai improtant din viața mea și Te pun pe pe primul loc.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon