Experimentează un nou început

Experimentează un nou început

…şi să vă înnoiţi în duhul minţii voastre… – Efeseni 4:23

Biblia este plină cu istorii ale oamenilor care au experimentat noi începuturi. Moise a devenit lider după ce a fost păstor patruzeci de ani. Pavel l-a urât pe Hristos până când Dumnezeu l-a schimbat, făcând din el unul dintre cei mai mari apostoli.

Când Îl primim pe Isus Hristos ca Salvatorul al nostru, acesta este un nou început decisiv. Devenim făpturi noi, având oportunitatea de a învăța un nou mod de a ne trăi viața. Primul pas în experimentarea acestei vieți noi îl facem atunci când credem că este posibilă această viață nouă.

Efeseni 4:23 spune că noi trebuie să ne înnoim constant mintea și atitudinile. Este ușor să citim în Biblie despre oamenii mari ai lui Dumnezeu, dar apoi să gândim că noi nu suntem deloc ca ei. Când începem să gândim în acest mod, trebuie să ne oprim și imediat să ne înnoim mintea.

Alege să gândești în concordanță cu Cuvântul lui Dumnezeu – nu cum îți dictează simțurile. Primește dragostea Lui și experimentează un nou început. Viața va deveni mult mai dulce dacă trăiești cu o atitudine de genul: Dumnezeu mă schimbă complet din interior spre exterior. El îmi dă un nou început, iar înaintea mea sunt lucruri mărețe.

Rugăciune

Doamne, doresc să îmi înnoiesc mintea cu Cuvântul Tău. Știu că ai pentru mine un nou început și o chemare, așa cum ai avut o chemare și pentru Moise și Pavel. Primesc astăzi un nou început, crezând că Tu le aduci pe toate în ființă.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon