Fii omul pe care Dumnezeu îl caută

Fii omul pe care Dumnezeu îl caută

Căci Domnul Îşi întinde privirile peste tot pământul ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui. – 2 Cronici 16:9

Dumnezeu caută oameni care sunt pasionați de lucrurile de care este El pasionat. El caută oameni care vor să-L urmeze cu toată inima. El caută oameni care vor iubi oamenii la locul lor de muncă, în cartierele și casele lor; oameni care se dedică iubirii celor pierduți, a celor săraci și a celor în nevoie. El îi caută pe cei care sunt dispuși să facă ceea ce ne spune Biblia.

2 Cronici 16:9 spune că Dumnezeu întotdeauna caută să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui.

Ești unul dintre acei oameni? Dacă nu, vreau să te încurajez și să îți spun că poți fi acea persoană pe care o caută Dumnezeu.

Fie că Îl cunoști pe Dumnezeu de mulți ani sau doar acum începi o viața nouă în El, poți fi acea persoană care-L va căuta cu entuziasm pe Dumnezeu și va asculta de Duhul Sfânt. Poți fi acea persoană care poate face în mod activ o diferență în viața oamenilor care suferă.

Astăzi, ridică-te și fii persoana pe care Dumnezeu o caută.

Rugăciune

Doamne, mai mult decât orice, vreau să fiu genul de persoană pe care Tu o cauți. Condu-mă în căile Tale și transformă-mă într-o persoană care îi iubește pe ceilalți, ascultă Cuvântul Tău și Te cunoaște cu adevărat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon