Harul Său este suficient

Harul Său este suficient

„Căci păcatul nu va mai stăpâni [în continuare] asupra voastră, pentru că nu sunteți sub Lege [ca sclavi], ci sub har [supuși favorii și îndurării lui Dumnezeu].” (Romani 6:14, Biblia amplificată)

Harul lui Dumnezeu este mai mare decât păcatul nostru sau decât orice problemă pe care am avea-o. Poate că te simți vinovat și ești tentat să te ascunzi de prezența Domnului, dar El vrea ca tu să alergi spre El, nu să te îndepărtezi de El.

Cu toții am păcătuit și nici măcar nu ne apropiem de perfecțiunea lui Dumnezeu, dar El ne-a oferit soluția la această problemă prin intermediul lui Isus. El ne-a răscumpărat de nenorocirea provocată de păcat, oferindu-ne harul Său, pe care-l putem primi doar prin credință.

Cu toții ne confruntăm cu numeroase provocări, lupte și ispite în viață, dar Dumnezeu e mereu pregătit să ne ajute. Pentru El, nicio problemă nu este prea gravă. Chiar dacă te confrunți cu un munte de probleme, muntele de har al lui Dumnezeu este cu mult mai mare. Chiar și atunci când nu merităm să fim ajutați de către Dumnezeu, harul Său tot ne stă la dispoziție, dacă Îi cerem ajutorul cu credința unui copil și dacă credem!

Dumnezeu nu ne duce niciodată acolo unde nu ne poate ține. Harul Său ne e mereu suficient – în fiecare circumstanță din viață.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon