Harul Său te va ajuta să mergi mai departe

Harul Său te va ajuta să mergi mai departe

„Dacă sunteți batjocoriți pentru [că purtați] Numele lui Hristos, ferice de voi [sunteți fericiți, binecuvântați, demni de invidiat, cu chef de viață și mulțumire, datorită favorii și mântuirii oferite de Dumnezeu, indiferent de situația în care vă aflați]! Fiindcă Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihnește peste voi.” (1 Petru 4:14, Biblia amplificată)

Ai suferit vreodată din cauza faptului că ești creștin – adică a râs cineva de tine, sau ai fost ignorat, neînțeles, nu ai căpătat o promovare sau chiar mai rău?

Unora li se pare îngrozitor când sunt tratați urât doar pentru că sunt creștini, dar Dumnezeu vede lucrurile din cu totul altă lumină. El nu Se așteaptă ca noi să suferim pentru El fără a ne trimite ajutor. Putem afirma cu încredere că, de fiecare dată când ne sunt aduse reproșuri sau suntem tratați urât din cauza credinței noastre în Hristos, Dumnezeu ne oferă o măsură suplimentară de har pentru a contrabalansa atacul. Primim putere pentru a învinge!

Atunci când o recunoaștem și ne bazăm pe prezența lui Dumnezeu în viețile noastre, putem trece prin situații dificile și să ne păstrăm în continuare pacea și bucuria. Asemenea lui Șadrac, Meșac și Abed-Nego în Daniel 3:21-27, și noi putem intra în cuptorul cu foc, sau în miezul problemelor și al greutăților, ieșind apoi teferi și nevătămați.

Dacă rămânem fermi pe poziție, având încredere deplină în Dumnezeu în perioadele dificile, putem fi siguri că vom fi răsplătiți cu slava Sa.


Primește prezența Domnului în viața ta și bucură-te la vederea modului în care harul Său te împuternicește ca să treci prin orice situație.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon