Împlinitori ai Cuvântului

Împlinitori ai Cuvântului

„Fiți împlinitori ai Cuvântului [supuneți-vă mesajului], nu numai ascultători, înșelându-vă singuri [mințindu-vă să credeți contrariul Adevărului].” (Iacov 1:22, Biblia amplificată)

O parte importantă din a trăi în relație apropiată cu Dumnezeu este aceea de a învăța să fim împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători. Dacă citim și ascultăm Cuvântul, dar nu ascultăm instrucțiunile pe care ni le oferă, nu vom ajunge să primim ceea ce are Dumnezeu mai bun pentru viețile noastre.

Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu – și numai acesta – ne va elibera. Pentru ca acest adevăr să funcționeze în viețile noastre, este esențial să îl punem în practică. Ascultarea de Cuvântul Său aduce pace, bucurie și oferă o viață plină de binecuvântări de tot felul.

Ideea este următoarea: Dumnezeu este Ajutorul tău. El este Vindecătorul tău. El are în Cuvântul Său un plan personalizat pentru viața ta. Cu cât mai mult citești, studiezi și asculți de ceea ce scrie în Cuvântul Său, cu atât mai mult poți afla care este acest plan, după care poți începe să îl urmezi pas cu pas. Ca să te supui Cuvântului, trebuie să fii de o consecvență și o determinare stricte – este un proces zilnic. Cu cât mai mult studiezi Cuvântul lui Dumnezeu, cu atât mai mult vei învăța să-l iubești. Se întâmplă ceva minunat atunci descoperi instrucțiunile și promisiunile lui Dumnezeu care se regăsesc în Cuvântul Său. Îți vei dori mereu să revii la acestea!


Vei avea mereu parte de reușite dacă iei decizia de a face ceea ce spune Domnul.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon