Laudele lui Dumnezeu

Laudele lui Dumnezeu

„Să salte de bucurie [pe care le-o oferă Dumnezeu] credincioșii Lui îmbrăcați în slavă, să scoată strigăte de bucurie în așternutul lor! Laudele lui Dumnezeu să fie în gura lor și sabia cu două tăișuri, în mâna lor.” (Psalmii 149:5-6, Biblia amplificată)

Ar trebui să ne facem un obicei ca, în fiecare dimineață, de îndată ce ne trezim, să-I mulțumim Domnului și să-L preamărim.

Laudele îl înving pe diavol mult mai rapid decât orice alt plan de luptă. Lauda este o manta invizibilă pe care o îmbrăcăm și care ne apără, împiedicând sentimentul de înfrângere și negativismul să ne pătrundă în minte. Însă lauda trebuie să fie adevărată, din inimă, nu doar rostită din vârful buzelor sau ca metodă pe care o încerci ca să vezi dacă funcționează. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru promisiunile din Cuvântul Său și pentru bunătatea Sa.

Închinarea este o poziție de luptă! În timp ce ne închinăm Domnului pentru Cine este El și pentru atributele Sale, pentru puterea și tăria Lui, ne apropiem mai mult de El, iar atunci dușmanul este învins.
Nu avem cum să exagerăm cu mulțumirile! Mulțumește-I lui Dumnezeu întreaga zi și amintește-ți de numeroasele lucruri pe care le-a făcut pentru tine.

Dumnezeu nu pierde nicio bătălie. El are un plan de luptă foarte clar, iar atunci când Îl urmăm, vom fi mereu învingători.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon