Luând decizii greu de luat

Luând decizii greu de luat

Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci Unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca şi noi, dar fără păcat. – Evrei 4:15

Este important să facem alegeri corecte, în special când suntem în mijlocul durerii, descurajării, frustrării sau confuziei – când este dificil să luăm o decizie corectă. Când lucrurile sunt stresante, tindem în mod natural să urmăm calea cea mai ușoară. Însă acestea sunt momentele când a lua decizia corectă produce o diferență majoră. Pentru a avea  rezultate bune în viață, trebuie să acționezi bine atunci când nu te simți bine.

Ce mă uimește este că Isus știe cum ne simțim. Când a devenit om, și El s-a luptat cu toate frustrările cu care ne luptăm noi. A fost în punctul în care era gata să renunțe, pentru a urma calea mai ușoară, dar a biruit și a urmat calea grea.

Când devenim apăsați și mai nehotărâți, putem fi totuși încredințați că slujim un Dumnezeu care știe prin ce trecem. El dorește să ne ajute, să ne dea harul Său, ca să nu luăm singuri deciziile grele.

Când ești stresat sau în punctul de a renunța, adu-ți aminte că Dumnezeu este cu tine și te înțelege. Găsește-ți tăria de a lua deciziile grele, fiind în El.

Rugăciune

Doamne, mă bucur și sunt mulțumitor că înțelegi prin ce trec și cu ce mă lupt. Când sunt ispitit să aleg calea mai ușoară, îmi voi găsi tăria în Tine, pentru a decide corect, chiar și în situații dificile.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon